Skip to main content

PINSA ROMANA NATURAL 260G

6646053

Pizza / steinovn: 3 - 4 min per pinsa ved 270 - 300˚C. Oppbevares frossen ved -18°C. Når den er åpnet, oppbevares kjølt ved 0 - 4 °C og konsumeres innen 48 timer. Ikke frys etter tining. Blast / dampovn: 3 – 5 minutter ved 240˚C, minimal vifteeffekt, 10 % luftfuktighet. Koketid er veiledende og kan variere avhengig av ovnstype, foretrukket stek...

På lager

Inneholder

  • Gluten
  • Hvete gluten
  • Soya

Ingredienser

Hvetemel, vann, surdeig (vann, hvetemel, surdeigsstarter), rismel, rissemule, soyamel, extra virgin olivenolje, salt, fermentert hvetemel, gjær.
Produsent
MAREXIM AS
Minimumstemperatur(C)
-24°
Maksimumstemperatur(C)
-18°
GTIN
3760392640358
Opprinnelsesland
Opprinnelsesland: Frankrike
Frankrike